Fleischer shopping AG


Bergener Strasse 10
28307 Bremen ,
Tel.: 0421 / 64364-0
fax: 0421 / 64364-199
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.fag-bremen.de
përditësuar më: 14.05.2024
Anëtar që nga: 14.11.2012

Mund të jetë diçka më shumë?

Sapo të përfundojë një dyqan kasapi - kjo është një fjalë që ne qëndrojmë pranë. FAG ofron një gamë të gjerë produktesh dhe markash në një gamë të gjerë. Gjithçka nga një burim i vetëm: nga zgjedhja e produkteve të duhura për banakun e ushqimit të freskët, gastronominë, raftin e shitjes dhe furnizimin me ushqim, te makineritë dhe pajisjet teknike, përpunimi, ruajtja dhe prezantimi i produkteve, paketimi i individualizuar deri te ndihmat e higjienës dhe mundësitë e trajnimit për stafin tuaj të shitjeve, ne kemi bashkuar një paketë të gjithanshme të bërë me porosi. Nëse dëshironi, ne mund të krijojmë një dyqan të plotë për ju - nga guaska e aluminit te makina prerëse, duke përfshirë këshillat profesionale për hartimin e një ambienti optimal pune për një proces efikas dhe një llogaritje të të cilave investimet janë të nevojshme dhe të mundshme në një periudhë afatshkurtër ose afatgjatë.

Fjalë kyçe: zorrët | Makina mishtore | Mish i konservuar | produktet e mishit | Makina mishtoreje të përdorura | Makina mishtore | Salcice