Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


Kruppstrasse 4
36041 Fulda ,
Tel.: 0661 / 92825 0-
fax: 0661 / 92825-55
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 21.05.2014
Anëtar që nga: 13.02.2013

Emri Fehrmann ka qëndruar për kompetencë dhe partneritet në përpunimin e mishit për 75 vjet. Ne jemi një shitës me shumicë specialist i gjeneratës së tretë për kasapë, gastronomi, konsumatorë të shumtë, shërbime partie dhe furra buke.Që nga viti 1955 kompania Fehrmann ka qenë anëtare e kooperativës më të madhe të blerjes për furnizime kasapësh dagema eG. Kompania u mor në dorë nga djali i themeluesit, Norbert Fehrmann, i cili, së bashku me gruan e tij Annelies Fehrmann, patën një ndikim të rëndësishëm në kompani me një ndjesi të mprehtë të tregut. Gjatë kësaj kohe, diapazoni u zgjerua për të përfshirë makineritë e kasapëve, teknologjinë komerciale të kuzhinës dhe shërbimin ndaj klientit. Në 1970, faza e parë e ndërtimit të ndërmarrjes, e cila është akoma e vendosur atje, u krye në Parkun Industrial West. Sot kompania drejtohet nga nipërit dhe mbesat e themeluesit Tom Fehrmann dhe Patricia Fehrmann. Dy drejtorët menaxhues plotësojnë njëri-tjetrin në një mënyrë ideale. Tom Fehrmann është një i diplomuar në biznes dhe motra e tij Patricia Fehrmann është avokate. Rreth 1990 punonjës janë pranë jush në vendin qendror në Fulda dhe në degët në Erfurt dhe Nidda. Anëtarësimi në shoqatën e blerjeve të Gafa Team GmbH, e cila ekziston që nga viti 70, garanton shpërndarjen e produkteve delikate dhe produkte të ngrira inovative dhe me cilësi të lartë me çmime të drejta.

Fjalë kyçe: veshje pune kasapi | Delicatessen | Kërkesa fikse | Furnizime të dyqaneve të mishit | Makineri kasapi | Mulli mishi | Skarë me gaz | Furnizime hotelieri | Enët dhe takëmet | Grills | Aksesorë për Barbecue | Teknologji e madhe kuzhine | Furnizime therje në shtëpi | Skarë qymyr druri | Kinë hoteli | Snack dhe pajisje të vogla | Aparate kafeje | Thika e kuzhinierit | Mjet gatimi | Furra konvekcioni | Planifikimi i kuzhinës | Zorrë artificiale | Zorrë natyrore | Erëza natyrore | Pllaka prerëse | Teknologjia e larjes së enëve | Diapazoni i ngrirë | paketimin