Grilën e kontaktit për mish nga prodhuesit kryesorë dhe furnizuesit në Gjermani për kasapin / kasapin ose industrinë e mishit të ri ose të përdorur dhe të lirë.

Expondo GmbH


_ Expondo është një shitës me pakicë në internet i furnizimeve për furnizime hoteliere, furnizime artizanale dhe furnizime industriale. Ne përpiqemi të ofrojmë produkte të cilësisë së klasit të parë me çmime më të ulta për klientët tanë.