Të gjithë furnizuesit dhe prodhuesit e grilave të energjisë elektrike ose qymyr druri, si dhe fryrësit ose pjekësit për kasap ose kasap. Blerë të re ose të lirë të lirë këtu.

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar

Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një tregtari të fuqishëm për produktet e konsumit në impiantet e përpunimit të ushqimit të tilla si meshtarë, restorante dhe furnizues ushqimesh. Varg ynë përfshin mbi produktet 2500 e të gjitha llojeve - nga pastrimi i produkteve në makina të mëdha.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 tjetër fund »