Cassel mishit GmbH
Hessenring 39
37269 Eschwege ,
Tel.: 05651-9214-0
fax: 05651-9214-20
Kontakt personi: Znj Constance Cassel
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.cassel-fleischtechnik.de/
përditësuar më: 21.07.2022
Anëtar që nga: 01.04.2013

Kompania jonë është themeluar 1933. Ne jemi një kompani e familjes, e cila është drejtuar nga në brezin e tretë. Ne drejtpërdrejtë kontakti me konsumatorin është shumë e rëndësishme. Ne jemi një klasifikuar sigurt Fleischereibedarf dhe kanë zgjeruar operacionin tonë. Ne kemi ngritur një meshtarë nga therjes, prodhimin e salcice të shitjes së produkteve. Ne Konze harton PY counter dhe workwear plumbi. Ne këshillojmë marketers direkte dhe ato zapera e idesë draft biznesit të ngritur e prodhimit dhe shitjes dyqan. Ne kemi ngritur ushqimin pakicë, veçanërisht departamentet mish, departamentet djathë dhe departamentet e peshkut. Ne kemi ngritur mensa, restorantet shkollore dhe bizneset rostiçeri. Ne ofrojmë në disa kurse trajnimi në vetë Schlungsraum tonë.

Fjalët kyçe: tehe sharre me bandë | Sharra bandash | Veshje pune | Furça | Makina kapëse | Veshje të disponueshme | Makina mbushëse | Veshje Haccp | Materiale ndihmëse | Zorrë artificiale | Makineri | Makineritë e përzierjes | Thikë | Erëza të përziera | Zorrë natyrore | Detergjentë | Erëza të papërpunuara | Këpucë | Çizme | Tabakët e sporteleve | Makineri vakumi | Paketimi | Paketimi me shtypje të kompanisë | Shkallët | Feta ujku