HOJA Maschinenbau-Metallbau GmbH
Në Varrenbruch 1
29690 Schwarmstedt Gjermani , Gjermani
Tel.: + 49 5071 2130
fax: + 49 5071 4493
Kontakt personi: Jorg Hoja
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.hoja-food-tec.de
përditësuar më: 12.04.2024
Anëtar që nga: 04.12.2023

Që nga viti 1982, HOJA ka zhvilluar, prodhuar, shpërndarë dhe montuar zgjidhje të plota për sistemet industriale të skuqjes në cilësinë më të mirë “Made in Germany”.

E veçanta: Aty ku prodhuesit e tjerë mbështeten në rripa plastikë të veshur, ne jemi rikthyer në kuzhinën e fëmijërisë sonë dhe skuqemi vetëm në tigane prej gize.

Rezultati nuk është vetëm mbresëlënës për t'u parë dhe shijuar, por është gjithashtu i dukshëm në rendimentin më të lartë të produktit dhe kërkesat më të ulëta të mirëmbajtjes së sistemeve.

DRL1000_Frikadellenstrasse.jpg