Therjes makina dhe pajisje të tilla si injektorët dhe tumblers, si dhe prodhuesit e pajisjeve dhe shpërndarësit për kasap tuaj dhe industrinë e mishit ri / blej të përdorura.

Culvert-REX Fleischereimaschinen GmbH


_ Me kompani mbi 50 vjet përvojë të mesme është nga Spessart një nga themeluesit e inxhinierisë mekanike kasap në Gjermani.

SCHRÖDER Maschinenbau GmbH & Co. KG


_ Si një kompani e mesme, SCHRÖDER Maschinenbau ka selinë në Werther në Lindjen e Westfalen për mbi 50 vjet. Kompania ka qenë pjesë e ndarjes FoodTech të JBT Corporation që nga viti 2018 ...

VAKONA GmbH


_ VAKONA vakum Meng-përzierjen dhe massaging. cilësisë Discover ...

Glass GmbH & Co. KG


_ Prodhuesi i makinave artizanale, ne kemi zhvilluar një prodhues të veçantë makinë.

Dorit DFT Meat Processing Makineri GmbH


_ të përshtatura individualisht për nevojat dhe kërkesat operacionale të klientëve të tyre, garanton Dorit DFT Meat Processing Makineri GmbH me gamën e gjerë të produkteve për të dy llojin ideal makinë dhe thellësi, bazuar në dekada të këshillimit përvojë.

Shërbimi industrial H&V


_ Për të gjitha pompat e vakumit ne ofrojmë ndarës vaji (filtra të shkarkimit) me çmimet më të mira. Ju lutemi pyesni pa detyrim ...

Progresu GmbH


_ Progressu GmbH është përfaqësuar në tregun Evropian për shumë vite. Biznesi ynë kryesor është blerja e makinave të përdorura nga industria ushqimore.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »