Injektorët e shëllirës dhe sistemet e përpunimit të shëllirës për kasapët e vegjël dhe të mesëm si dhe industrinë e mishit, gjithashtu për eksport dhe import nga prodhuesit blejnë lirë në internet.

SCHRÖDER Maschinenbau GmbH & Co. KG


_ Si një kompani e mesme, SCHRÖDER Maschinenbau ka selinë në Werther në Lindjen e Westfalen për mbi 50 vjet. Kompania ka qenë pjesë e ndarjes FoodTech të JBT Corporation që nga viti 2018 ...

VAKONA GmbH


_ VAKONA vakum Meng-përzierjen dhe massaging. cilësisë Discover ...

Dorit DFT Meat Processing Makineri GmbH


_ të përshtatura individualisht për nevojat dhe kërkesat operacionale të klientëve të tyre, garanton Dorit DFT Meat Processing Makineri GmbH me gamën e gjerë të produkteve për të dy llojin ideal makinë dhe thellësi, bazuar në dekada të këshillimit përvojë.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.

HEIFO GmbH & Co. KG


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Fleischportal dhe shërben për informata të përgjithshme për industrinë gjermane të mishit. Informatat si emri i kompanisë, adresa, numri i telefonit janë pa garanci për plotësinë dhe saktësinë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »