SCHRÖDER Maschinenbau GmbH & Co. KG
Esch 11
33824 verther ,
Tel.: + 49 (0) 05203 / 9700 0-
fax: + 49 (0) 05203 / 9700 79-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.schroeder-maschinen.de
përditësuar më: 10.11.2022
Anëtar që nga: 10.05.2021

JBT Schröder - Teknologjia e injektimit dhe marinimit

Si një kompani e mesme, SCHRÖDER Maschinenbau është vendosur në Werther në Westphalia Lindore për më shumë se 50 vjet. Që nga viti 2018, kompania ka qenë pjesë e divizionit FoodTech të JBT Corporation, një ofrues kryesor global i zgjidhjeve teknike për zonat e kërkuara të prodhimit në industrinë ushqimore dhe të aviacionit.

Nën menaxhimin e Gunnar Hepp, SCHRÖDER aktualisht zhvillon dhe prodhon sisteme për procesin e injektimit dhe marinimit për klientët në të gjithë botën me mbi 100 punonjës. Kështu, Schröder ofron njohuri dhe zgjidhje të teknologjisë së lartë që janë plotësisht të automatizuara dhe të lidhura në rrjet inteligjent si linja prodhimi për përpunimin e mishit, shpendëve dhe peshkut dhe janë të njohura në mbarë botën.

Proceset inteligjente të prodhimit për cilësi më të lartë të produktit.
Kurimi i mishit ka më shumë sesa thjesht shtimi i shëllirë. Produktet tipike të mishit për këtë proces janë muskujt e plotë, mishi me kocka dhe copat e mishit me dhe pa lëkurë, si dhe mishi pa kocka.

Vdes Përzierës për shëllirë BRIMAX mundësojnë prodhimin e shëllirë të standardizuar sipas kërkesave më të larta të higjienës për të gjitha aplikimet e injektimit, masazhit dhe marinimit. Softueri unik kontrollon procesin, drejton operatorin dhe dokumenton të gjithë procesin e prodhimit. Kontrollet e peshës gjatë grumbullimit, si dhe kohët uniforme të ftohjes dhe përzierjes janë vetëm disa nga kontributet që sistemi BRIMAX ofron për cilësinë e shëllirë të riprodhueshme.

Garancia e shpërndarjes së barabartë të shëllirës në mish Injektorë IMAX, sepse turshia tradicionale e mishit është rrallë e mjaftueshme për kërkesat industriale. Injektorët e serisë IMAX garantojnë sasi të sakta injektimi përmes gjilpërave speciale të zbrazëta, shpërndarje të barabartë të shëllirës dhe një proces të vazhdueshëm prodhimi në lidhje me dizajnin higjienik.

Përpunimi përfundimtar me Sistemet e masazhit MAX siguron aktivizim intensiv të proteinave, rritje të mbajtjes së ujit dhe butësi të produktit përfundimtar.

Në të ardhmen, SCHRÖDER do të vazhdojë të japë një kontribut të rëndësishëm për të siguruar që industria ushqimore, dhe veçanërisht ajo e mishit, të mund të furnizojë klientët e saj me produkte të cilësisë së lartë në mënyrë të sigurt dhe në masën e zakonshme.

Schroeder_IMAX_420ECO_Filter.jpg


Injektor IMAX

SCHROEDER_BRIMAX_2er_Group_Control.jpg

Përzierës për shëllirë BRIMAX

Schroeder_MAX.jpg

         Sistemet e masazhit MAX

 

 

JBT Schröder. Cilësi dhe efikasitet i bazuar në parim dhe pasion.