Therjes makina dhe pajisje të tilla si injektorët dhe tumblers, si dhe prodhuesit e pajisjeve dhe shpërndarësit për kasap tuaj dhe industrinë e mishit ri / blej të përdorura.

Eller GmbH


_ ELLER bindur për më shumë se 50 vjet klientët dhe partnerët e biznesit ndër të tjera, gatim / Pajisje pirja e duhanit, tumblers, injectors turshi dhe investimeve ajrit pjekuri në projektimin modernster dhe cilësi të lartë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »