VAKONA GmbH
Industriestr. 35
49536 Lienen ,
Tel.: + 49 5483 722 828 0-
fax: + 49 5483 722 828 19-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.vakona.com
përditësuar më: 06.03.2018
Anëtar që nga: 21.02.2013

Besoni në makineritë e përzierjes dhe masazhimit të vakumit VAKONA. Këto janë përdorur për 40 vjet për të shtuar, përzier dhe masazhuar të gjitha llojet e ushqimeve. Makineritë përdoren në shumë zona dhe ndërmarrje për të përpunuar produktet e mëposhtme: produkte të mishit dhe suxhukut, shpezë, qebap, peshk, ëmbëlsira, ushqime komoditeti, sallata, musli, produkte qumështi dhe ushqime të tjera të të gjitha llojeve që përzihen, përzihen ose duhet të masazhohen. Alsoshtë gjithashtu e mundur të përzihen të gjitha produktet nën vakum dhe me ftohje. Për këto produkte të ndryshme, krahët e ndryshëm të përzierjes dhe masazhit përdoren në varësi të produktit ose kërkesës së klientit. Këto makineri prodhohen në madhësi nga 20 deri në 1500 litra, me ose pa ftohje, në varësi të llojit të makinës. Makineritë nga dizajni 300 litra mund të ushqehen automatikisht nëse kërkohet. Makineritë e përzierjes dhe masazhimit të vakumit VAKONA mund të përdoren në mënyra të ndryshme në të gjithë industrinë ushqimore. Përparësitë e mëtejshme janë një uniformitet i lartë i aktivizimit të proteinave, shmangia e konsumimit të materialit në prerjen e produktit, butësia e shtuar, një jetë më e gjatë e ruajtjes së produkteve dhe një strukturë më e qëndrueshme në produktin përfundimtar, shkurtimi i kohës së masazhit duke minimizuar produktet me defekt dhe kursimet e mëdha të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të sistemit të ftohjes. .


Fjalët kyçe: rrotullues ftohës që kursen energji | Prodhuesi i ëmbëlsirave | Makina kasapi | Përzierës mishi | Teknik i mishit | Makineri për përpunimin e mishit | Makineri të përdorura kasapi | Makineri të përdorura kasapi | Pajisja e injeksionit | Injektor | Injektorë | Bateri ftohëse | Makinë përzierëse | Pajisjet e dyqanit kasap | Makina kasapi | Makineri të përdorura kasapi | Mikser | Makina ushqimore | Djali turshi | për të kuruar | Shiringë shëllirë | Makineri speciale | Lëmshues