Të gjitha kompanitë dhe prodhuesit gjermanë, si dhe furnizuesit e hapëse dhe prerës me shumë qëllime për prerjen e mishit dhe produkteve të sallamit, pazar të ri dhe të dorës së dytë!

Bizerba SE & Co. KG


_ Bizerba ofron klientëve të sektorit të tregtisë, tregtisë, industrisë dhe logjistikës një portofol unik të zgjidhjeve të harduerëve dhe softuerëve në mbarë botën, rreth peshës "madhore qendrore" ...

MHS-prerja GmbH teknologji


_ Ne jemi një prodhues i disk dhe saws shërbejnë dhe makina dicing, mjetet dhe pajisjet.

Glass GmbH & Co. KG


_ Prodhuesi i makinave artizanale, ne kemi zhvilluar një prodhues të veçantë makinë.

Marel TREIF GmbH


_ TREIF dëgjuar për më shumë se 60 viteve ndër kompanitë kryesore ndërkombëtare në fushën e teknologjisë së prerjes ushqim. të zhvilluar dhe prodhuar efikase, të klientëve zgjidhje prerjes për artizanale, supermarkete dhe industrisë.

MADO GmbH


_ Për më shumë se 50 vjet MADO është industri shumë e ndjeshme e mishit, e angazhuar për thertore, prerja bimëve, supermarkete dhe restoranti dmth ...

ROSE mish GmbH


_ Procesi për prerje, ultrafine rëndë, pjekje, valë, përzierjen, kombinuar. Për fushat e mëposhtme, ne ofrojmë zgjidhje të plotë: ushqim produkt, dozim, përpunimin e produktit, zbrazjes, promovimin, Masa - Kontrollit - Kontrolli, të jashtëzakonshme.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »