Hoja Maschinenbau.Metallbau GmbH


Në Varrenbruch 1
29690 Schwarmstedt ,
Tel.: 4950712130
Kontakt personi: Jorg Hoja
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.hamburger-former.de/
përditësuar më: 25.03.2014
Anëtar që nga: 12.03.2014

HOJA Food Tec ka qenë në dispozicionin tuaj si një partner i besueshëm dhe inovativ për linjat e pjekjes industriale për mbi 30 vjet.
Kërkimi dhe zhvillimi i vazhdueshëm na kanë bërë një nga prodhuesit kryesorë të linjave të pjekjes industriale në të gjithë botën.

Produkte të tilla si qofte, biftek, fileto pule, perime, petulla patate, petulla prodhohen me cilësinë më të lartë në linjat tona të prodhimit dhe sistemet e skuqjes.
Ne garantojmë rezultate të skuqjes si me mamanë, me rezultate 100-2000 kg / h falë tiganëve të hedhur plotësisht të automatizuar.

Me makinerinë më të fundit, teknologjinë 3D CAD / CAM, teknikat PLC, mirëmbajtjen në distancë dhe kërkimin e vazhdueshëm dhe zhvillimin e mëtejshëm, ne garantojmë që klientët tanë të jenë gjithnjë të azhurnuar me teknologjinë më të fundit.

Stichwörter: Bratanlage | Braten | Bratmaschine | Chickenbreast | Frikadelle | Fritteuse | konbtaktbraten | Kontaktbratanlage | Steak | Teflonbratanlage