MHS-prerja GmbH teknologji
Në Deboldsacker 6
74232 Abstatt ,
Tel.: + 49 7062 9789-60
fax: + 49 7062 9789-629
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.mhs-schneidetechnik.de
përditësuar më: 28.06.2021
Anëtar që nga: 03.11.2014

Ne jemi një prodhues i disk dhe saws shërbejnë dhe makina dicing, mjetet dhe pajisjet.


Fjalët kyçe: Makineri prerëse Currywurst | Makina prerëse për shumë qëllime | Makineritë e prerjes dhe prerjes së pjesëve