Përdorur ose ri Feinstzerkleinerer për prodhimin e sallamit. Prodhuesit kryesorë si Tipper Tie, Karl Schnell, Stephan, KS dhe PVS nga Gjermania kërkoni dhe gjeni këtu!

Glass GmbH & Co. KG


_ Prodhuesi i makinave artizanale, ne kemi zhvilluar një prodhues të veçantë makinë.

Tipper TIE Techno PACK GMBH


_ TIPPER TIE është një furnizues mbarëbotëror i makinave të përpunimit dhe paketimit.

ROSE mish GmbH


_ Procesi për prerje, ultrafine rëndë, pjekje, valë, përzierjen, kombinuar. Për fushat e mëposhtme, ne ofrojmë zgjidhje të plotë: ushqim produkt, dozim, përpunimin e produktit, zbrazjes, promovimin, Masa - Kontrollit - Kontrolli, të jashtëzakonshme.

PVS Systemtechnik GmbH


_ Ne jemi te specializuar në industrinë ushqimore. Ne zhvillimin e sistemeve të reja prerja e brezit të ri.

Ankandet për industrinë e mishit


_ Si një ankand në internet, ne bëjmë ankand industri të tërë mishi, fabrika, linja prodhimi, makina, pajisje dhe sisteme për prodhimin e mishit dhe produkteve të sallamit në Gjermani, Austri dhe Zvicër ...

Maschinenfabrik KG Seydelmann


_ Hapëse, miksera, grinders, Emulsifiers dhe gjithë linjat e prodhimit: kasap master dhe përpunuesit e mishit industriale e të gjitha madhësive zbulim që operojnë në Maschinenfabrik KG Seydelmann të makinës përshtatshme. Të zgjedhë për teknologjinë më të mirë se makina ka për të ofruar.