Tipper TIE Techno PACK GMBH
Wilhelm-Bergner-Strasse 9a
21509 Glinde ,
Tel.: + 49 40 72 77 04 0
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.tippertie.com
përditësuar më: 28.03.2024
Anëtar që nga: 10.10.2012

Tipper TIE

Me një histori të gjatë në industrinë e mishit dhe shpendëve, TIPPER TIE është gjithashtu aktive në mallrat e pjekur, pemët dhe perimet, arra, përbërësit e ushqimit dhe ushqimin e kafshëve. Përveç industrisë ushqimore, kompania është gjithashtu një partner i besueshëm për prodhuesit e eksplozivëve të paketuar, ngjitësve, ngjitësve dhe produkteve të tjera industriale.

zgjidhje të plotë
• Pajisje paketimi: gamë të plotë të gërshërëve, gërshërë të rrumbullakët, gërshërë qese për shpendët
• Zgjidhjet e automatizimit: sistemet e pezullimit, nënshkrimin e nxehtësisë dhe sistemet e kapëseve
• Materialet e konsumit: klipat me cilësi të lartë, sythe me forcë të lartë, prerje dhe thika
• Bimët e teknologjisë së procesit: grinders ultra fine

TT1815_2MB_2.png

Partner i besueshëm
TIPPER TIE ofron sisteme gardian nga një burim i vetëm - nga specifikimi në instalim. Profesionistët e produkteve punojnë ngushtë me klientët për të kuptuar proceset e tyre dhe nevojat specifike. Kjo siguron që rekomandimet e pajisjeve të bëjnë çdo kuptim të biznesit. Kur diskutoni me klientët, identifikohen mundësitë për kursim të kostos, për sa kohë që proceset e sistemeve TIPPER TIE mund të ndikohen.

-KDCMA90_left_2MB_2.png

TIPPER TIE është pjesë e divizionit FoodTech të Korporatës JBT (NYSE: JBT).


Fjalët kyçe: makina kapëse | Makina kapëse | Clipper | Makinë kapëse | klipe | Etiketat | Helikopter i imët | Kordona | Gjurmueshmëria | Prerësi i tryezës | Prerës suxhuku | Mbushës sallami | Makinë mbushëse sallami | Sythe sallami