Progresu GmbH


Pliniusstrasse 8
48488 Emsburen ,
Tel.: +491723565055
Kontakt personi: Claudia Reuver
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.progressu.de
përditësuar më: 26.03.2021
Anëtar që nga: 25.03.2021

Shisni makineri të përdorura ose linja prodhimi, apo janë lëshuar në shitje në vendndodhjen tuaj? Si një partner ndërkombëtar në industrinë ushqimore, PROGRESSU.DE është e specializuar në blerjen e makinerive të përdorura dhe linjave të prodhimit për përpunimin dhe paketimin e mishit, peshkut, shpendëve, perimeve, frutave, ushqimeve të gatshme, ushqimeve të gatshme dhe produkteve të pjekura. PROGRESSU.DE blen makineri të përdorura për përpunimin e ushqimit dhe linja të plota prodhimi. Profesionistët tanë kujdesen për shkyçjen elektrike, çmontimin dhe ngarkimin e makinerive dhe linjave të prodhimit. Në këtë mënyrë, Progressu siguron që procesi i çmontimit të kryhet në mënyrë të sigurt dhe korrekte, duke ruajtur cilësinë e makinerive të përpunimit të ushqimit. Në Progressu ne sigurohemi që partnerët tanë të mund të na dorëzojnë me besim projektet e tyre. Ne i lehtësojmë partnerët tanë në mënyrë që ata të përqendrohen në atë që është e rëndësishme: prodhimin e ushqimit. Dëshironi të filloni menjëherë shitjen e makinerive tuaja të përpunimit të ushqimit ose linjës së prodhimit? Na kontaktoni direkt me telefon, e-mail ose nëpërmjet faqes sonë të internetit PROGRESSU.DE.

fjalë kyçe: makina kasapi | makineri ushqimore | makina te perdorura | prestar | industria ushqimore | çmontimi i makinës | ruajtja e makinerive | mikser | industria ushqimore | tumbler