Schlachthausfreund GmbH


Wacholderweg 7 9-
21256 Handeloh ,
Tel.: 0 4188 7361
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.schlachthausfreund.com
përditësuar më: 08.04.2024
Anëtar që nga: 16.10.2012

Schlachthausfreund që 1949

 Ne ofrojmë

- mbrojtjen e produkteve Stab

- kalata e punës

- doreza rezistente Cut

- Rasti thikë

- çizme, këpucë

- thika, grepa

- makinat bluarëse

- mjete bluarje, Lëndë gërryese

- Brush, Pastrimi Pajisje

- Prerje bordet, gratings kat

- Sausage filler, grinders mishit

- Termometri dhe shumë më tepër ...


Fjalë kyçe: pajisje mishtoreje | Makina mishtore | Mulli mishi | Veshje higjienike për kasapët | Mbushës suxhuk