Culvert-REX Fleischereimaschinen GmbH


Në 17 pasurive industriale
63846 Laufach ,
Tel.: 06093 9932190
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.dueker-rex.de
përditësuar më: 18.03.2024
Anëtar që nga: 25.11.2015

Culvert-REX prodhuar për më shumë se 50 vjet Fleischereimaschinen për tregti dhe zona industriale.

Kutter:

Aktualisht nis Blizzard 50 SLF dhe Blizzard 70 SLF të jenë të përgatitur dhe vazhdimisht evoluon punojnë në Laufach provincën jugore Bavaria. Teknologjia efikas i makinës është përshtatur me kërkesat aktuale të kasapëve.

mbushje:

Culvert-REX është gjerman përfaqësimi i përgjithshëm i kompanisë teknologjisë REX nga Thalgau në Austri në fushën e makinave mbushje. Këto përfshijnë mbushëse vakum për ndërmarrjet e vogla, të mesme dhe të mëdha në industriale. Për ndërmarrjet e vogla artizanale të mesme i fuqishëm 30 liter pistoni filler është në dispozicion.

remonteve:

Përveç makinave të reja Düker-REX gjithashtu ofron rinovon e makinave të përdorura. Konsumatorët kanë mundësi të rinovuar prestar, mbushjen e makinave dhe grinders për të blerë me garanci. Nga ana tjetër, konsumatorët mund të kthehen makinat e tyre të përdorura REX sjellë funksionale në punën e deri më sot.

Shërbimi ndaj klientit:

Për shkak të vendndodhjes së saj qendrore dhe të përshtatshëm të Laufach brenda shërbimit fabrikës Germany REX mund të jetë i shpejtë në vend të konsumatorëve. Përveç kësaj, ka një qendër shërbimi në Weissenfels (Sachsen-Anhalt).

 


Fjalë kyçe: makina kasapi | mulli mishi | Makina mbushëse | Prerës | mbushës me vakum