Paul Kolbe GmbH


Gewerbestrasse 5
89275 Elchingen ,
Tel.: + 49 7308 9610-0
fax: + 49 7308 9610-98
Kontakt personi: Julia Stadtmuller
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.kolbe-foodtec.de
përditësuar më: 04.04.2024
Anëtar që nga: 24.03.2014

Cilësia është prioriteti ynë kryesor. Kërkesat e klientëve tanë janë baza jonë për ndërtimin e makinave tona. materiale me cilësi të lartë, i projektuar për funksionalitet të lartë, teknologji, aderimin në standardet më të larta të higjienës dhe një përshtatur në stabilitetin e vlerës dhe konceptit të qëndrueshmërisë janë themeli i suksesit tonë për shumë dekada.

Si specialist në makineritë e përpunimit të mishit me cilësi të lartë, ne ofrojmë një gamë gjithëpërfshirëse të mullirave të mishit (mulli për tavolina, mulli për dysheme, mulli për mbushje, mulli për përzierje, mulli automatik), sharra me shirita (sharra tavoline, sharra me këmbë të lirë, modele rrëshqitëse, sharra për peshk dhe mish) dhe linja ndarëse. Prodhimi dhe orientimi specifik për klientin i serive tona siguron që makineria e duhur, me opsionet shtesë të përshtatshme, mund të ofrohet për çdo madhësi të ndërmarrjes, nga biznesi i zanateve të përpunimit të mishit te departamenti i mishit në supermarkete te dyqani i prerjeve industriale. Zhvillimi, ndërtimi dhe prodhimi në një vend gjithashtu mundëson zgjidhje individuale, specifike për klientët, përveç shumëllojshmërisë së madhe të programit serik.

Ky fleksibilitet na lejon të ofrojmë klientëve tanë për të furnizuar në përputhje me të gjitha standardet e njohura të industrisë dhe herë dorëzimit të shkurtër, me zgjidhje të përsosur. Quality, precision, lehtësinë e përdorimit dhe vlerës janë standardet Kolbe që zbatohen për të gjitha produktet tona.

standardet e tjera të cilësisë të përfshijnë një rezervë të plotë dhe të shpejtë dhe të veshin pjesë furnizim, shërbime të plotë dhe këshilla të ekspertëve.


Fjalë kyçe: pajisje për industrinë e mishit | Mulli mishi | Makineri kasapi | Portioner | Sharrat