Bizerba SE & Co. KG
Wilhelm-Kraut-Strasse 65
72336 Balingen ,
Tel.: 074 33 - 12 0-
fax: 074 33 - 12-26 96
Kontakt personi: Andreas Wegeleben
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.bizerba.com/de/home/
përditësuar më: 11.07.2019
Anëtar që nga: 10.05.2014

BIZERBA ofron klientëve në sektorët artizanale, tregti, industri dhe logjistikës në mbarë botën me një portofol të veçantë të zgjidhjeve të përbërë nga hardware dhe software rreth madhësisë qendror "peshë". Kjo kompani furnizon produktet dhe zgjidhjet për aktivitetet e prerjes, përpunimin, peshon, cashiering, testimin, Komisionere dhe çmimi. Shërbime Gjithëpërfshirës nga konsultimi të shërbimit, etiketat dhe konsumit të leasing-ut raundin off varg të zgjidhjeve.

Që nga 1866, Bizerba ka qenë instrumental në zhvillimin teknologjik të teknologjisë së peshimit dhe tani është i pranishëm në vendet e 120. Baza e konsumatorëve shtrihet nga tregtia globale dhe ndërmarrja industriale përmes tregtisë me pakicë në tregtinë e buke dhe mishit. Me seli në grupin e kompanisë familjare për pesë breza, me rreth 3.900 punonjës në të gjithë botën, Balingen ka selinë në Baden-Württemberg. Bimë të tjera prodhuese janë të vendosura në Gjermani, Austri, Zvicër, Itali, Spanjë, Kinë, Kanada dhe SHBA. Bizerba gjithashtu mban një rrjet mbarëbotëror të qendrave të shitjes dhe të shërbimit.

Bizerba_Headquarter_big_jpg.jpg
Selinë Bizerba në Balingen

Informacione të Kompanisë:
Menaxhimi: Andreas Wilhelm Kraut, CEO
Numri i punonjësve: 3.900 (2016)
Qarkullimi: 652,6 milion Euro (2016)
Viti i themelimit: 1866


Fjalë kyçe: prerës | Dhënësi i çmimeve | Gjermani | Mulli mishi | Peshore