prodhuesit kryesorë, tregtarët dhe furnizuesit e Metzgereimaschinen si prestar mishit, mulli mishit dhe sallam slicer për industritë e mishit të Gjermanisë. Krahaso marrëveshjet Here!

K + G MOTI GmbH


_ K + G MOTI GmbH prodhon cilësi më të mirë, kështu që ju mund të prodhojë cilësi më të mirë.

KILIA Butcher dhe Makineri Speciale Factory GmbH


_ Kilia, për më shumë se vjet 75 - cilësi dhe risi nga Gjermania veriore.

Ankandet për industrinë e mishit


_ Si një ankand në internet, ne bëjmë ankand industri të tërë mishi, fabrika, linja prodhimi, makina, pajisje dhe sisteme për prodhimin e mishit dhe produkteve të sallamit në Gjermani, Austri dhe Zvicër ...

USEDmarket GmbH


_ USEDmarket është partneri i fortë për dyqanet dhe objektet e magazinimit, artikuj të veçantë si dhe makina me orientim ndërkombëtar. Me mbi 20 vjet përvojë, ne jemi të pozicionuar me sukses në treg.