Të gjithë detektorë metali Hesteller ose Händleraus nga Gjermania. Sistemet me rreze X dhe sistemet e detektorëve për industrinë e mishit.

MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG


_ MULTIVAC është një prodhues kryesor në mbarë botën i zgjidhjeve të integruara të paketimit. <br /> Përveç prodhimit të makinave të paketimit, fokusi ynë është gjithashtu në zgjidhjet për përpunimin dhe prerjen, për etiketimin dhe etiketimin, si dhe për inspektimin cilësor dhe trajtimin ...

Frontmatec Hygiene GmbH


_ Frontmatec Hygiene GmbH - Zyra Inxhinierike për higjienë dhe teknologji ushqimore. Zgjidhje të personalizuara të higjienës dhe automatizimit për industrinë ushqimore dhe industritë e tjera higjienike, si dhe industrinë e furnizimit.

MESUTRONIC Gerätebau GmbH


_ Për më shumë se dy dekada ne zhvillimin dhe prodhimin e teknologjisë inovative metalike zbulimit për sigurimin e cilësisë së produkteve dhe mbrojtjen e prodhimit.

Sesotec GmbH


_ Sesotec është një nga specialistët kryesorë në zbulimin e trupave të huaj industrial në industrinë ushqimore. Që nga 1976 ne zhvillojmë dhe ndërtojmë sisteme të teknologjisë së lartë për kërkesa të ndryshme - në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë në të gjithë botën ...