Can-sealers dhe can-sealers / can-sealers për mbylljen e mallrave të konservuara për kasapë dhe industrinë e mishit të përdorur ose të reja.

Ilpra Germany GmbH


_ Ilpra është një prodhues i makinave paketuese. Makinat e ndryshme Ilpra prodhon dhe shet janë makina Thermoform, makina Trayseal dhe sistemet e Plotësimit. Ekziston një zgjidhje e paketimit për çdo pyetje dhe aplikim ......

Lanico inxhinieri


_ Lanico inxhinieri, furnizimet Otto GmbH Niemsch mund të prodhimit të linjave, mund nënshkrimin makina, flanging, filtër të naftës, filtër karburantit, kanaçe aerosol, pako teknike, balestrat, makina të veçanta.

Ribbeck GmbH


_ zgjidhje të plotë paketimit nga një burim i vetëm, kjo është ajo që Ribbeck GmbH që 27 vjet.

Ankandet për industrinë e mishit


_ Si një ankand në internet, ne bëjmë ankand industri të tërë mishi, fabrika, linja prodhimi, makina, pajisje dhe sisteme për prodhimin e mishit dhe produkteve të sallamit në Gjermani, Austri dhe Zvicër ...