MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG
Bahnhofstrasse 4
87787 Wolfertschwenden , Gjermani
Tel.: + 49 (0) 8334 / 6010
fax: +49(0)8334/601-199
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://multivac.com/int/de
përditësuar më: 11.03.2024
Anëtar që nga: 27.11.2012

MULTIVAC është një prodhuesi kryesor global i zgjidhjeve të integruara të paketimit.
Përveç prodhimit të makinave të paketimit, fokusi ynë është gjithashtu në zgjidhjet për përpunimin dhe prerjen, për etiketimin dhe etiketimin, si dhe për inspektimin cilësor dhe trajtimin e produkteve.

Pozicioni ynë i tregut bazohet në teknologjinë inovative të përparësive, një portofol gjithëpërfshirës të produkteve dhe shumë vite ekspertizë dhe përvojë.

Klientët tanë përfitojnë nga procesi ynë i thelluar dhe njohuri teknike, si dhe nga marrëdhëniet tona të ngushta me klientët.


Fjalë kyçe: pajisje vakumi për dyqan kasapi | Makineri vakumi | Makineri paketimi për mish