Makineri për industrinë e mishit dhe kasap. Të gjithë prodhuesit gjermanë makineritë, pajisjet, dhe pajisje të makinerive të përdorura dhe të reja për thertore tuaj kasap, shitja e mishit, thertore ose industrinë e mishit.

the-hell-krijues


_ Shitja e pajisjeve për prodhimin e mishit kebabs. Prodhimi i pajisjeve të veçanta sipas specifikave të konsumatorëve.
« fillim i mëparshëm 21 22 23 24 25 26 27 tjetër fund »