Nubassa Gewürzwerk GmbH


Diapazoni i madh i udhëtimit 14
68519 Viernheim ,
Tel.: 06204 96270
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.nubassa.de
përditësuar më: 25.07.2022
Anëtar që nga: 16.10.2012

Partneri juaj për sigurinë dhe suksesin

ide kreative, qasjet e reja dhe teknologjive të përparuara bërë kompania Nubassa Gewürzwerk, bazuar në Viernheim, një, familje të suksesshme të mesme dhe partner i besueshëm.

Për shkak të dekada e përvojës dhe risive të qëndrueshme ndaj portofolit të produktit të zhvilluara sidomos për ushqim dhe Fleischwaren-, duke përfshirë industrinë Döner me më shumë se 5.000 produkteve: Erëza, blends erëz, marinades, flavorings, komponimet teknologji, vajra BBQ, pajisje të cilësisë, kulturat motorino dhe shumë më tepër.

Nubassa është i njohur për cilësi më të lartë dhe për këtë arsye ishte i pari fabrika gjerman erëz për fushat e mëposhtme: zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e erëza, specialitete erëz, shije, marinades dhe aditivëve për mish dhe përpunimin e ushqimit të njohur globalisht ISO 22000: 2005 dhe ISO 9001: 2008 certifikuar.

Kompania është gjithmonë një tik-tak më fleksibël, ofron pak shërbim ekstra dedikuar për klientët nga tregtia kasapëve ', tregtinë ushqimore dhe industrinë e mishit.

Kushton rëndësi të veçantë për këshilla të ekspertëve të kompanisë. Të teknologë dhe këshilltarët e Nubassa janë formuar lëndë specifike dhe kanë vite përvojë në këtë sektor. Natyrisht, receta të veçanta mund të zhvillohet dhe të mbledhur në përputhje me kërkesat e konsumatorëve, mbrojtja dhe diskrecioni i tyre janë dhënë.


Fjalë kyçe: erëza mishi | Marinata pa aditivë | Bukë