Zgjidhje të këndshme FRUTAROM


_ Solutions FRUTAROM Savory, që operon nën ombrellën e IFF (Flavors & aromat ndërkombëtare), ofron zgjidhje specifike për klientët për industritë e mishit, suxhukut, peshkut dhe komoditetit, si dhe thertoret klasike ...

Mulli erëzash Nesse


_ Gewürzmühle Nesse jo vetëm që qëndron në zgjidhje të sofistikuara të produkteve për prodhimin e produkteve të klasit të parë të peshkut dhe produkteve delikatesë, të tilla si erëza dekorative dhe produkte funksionale për pjekjen e peshkut dhe mbajtjen e freskët, por edhe për një gamë të larmishme të produkteve organike ...