Zgjidhje të këndshme FRUTAROM


_ FRUTAROM Savour Solutions, që vepron nën çatinë e IFF (International Flavors & Aromat), ofron zgjidhje specifike për klientët për mishin, sallamin, peshqit dhe industrinë e komoditetit, si dhe thertoren klasike ...

Mulli erëzash Nesse


_ Gewürzmühle Nesse jo vetëm që qëndron në zgjidhje të sofistikuara të produkteve për prodhimin e produkteve të klasit të parë të peshkut dhe produkteve delikatesë, të tilla si erëza dekorative dhe produkte funksionale për pjekjen e peshkut dhe mbajtjen e freskët, por edhe për një gamë të larmishme të produkteve organike ...
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »