Nubassa Gewürzwerk GmbH


Diapazoni i madh i udhëtimit 14
68519 Viernheim ,
Tel.: 06204 96270
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.nubassa.de
përditësuar më: 16.04.2024
Anëtar që nga: 16.10.2012

Nubassa - Shumëllojshmëri shijesh

Nubassa Gewürzwerk nga rajoni metropolitane Rhine-Neckar ka prodhuar produkte inovative për erëza dhe rafinim të ushqimit për 90 vjet.

Nubassa është specialiste për përzierjet e shkëlqyera, individuale të erëzave, marinadave dhe aditivëve. Për shkak të zhvillimit të vazhdueshëm të produkteve më moderne, duke marrë parasysh mjeshtërinë tradicionale, biznesi familjar është një partner i fortë për kasapët, dyqanet e mishit, fermat dhe tregtarët e drejtpërdrejtë.

Nubassa është i çertifikuar sipas IFS Food Standard, ISO 9001 dhe ISO 22000 - sepse ne gjithmonë kemi ofruar cilësi të shkëlqyera për klientët tanë.

Përzierjet dhe përbërjet e erëzave të bazuara në nevojat dhe të sigurta për aplikim krijohen nga thesaret e natyrës, për shembull për përpunimin e mishit dhe sallamit. Mbi të gjitha, qëndrueshmëria dhe lëndët e para me cilësi të lartë janë gjithnjë e më të kërkuara nga klientët. Ne ofrojmë një numër të madh të produkteve tona CL/AF (pa alergjenë të deklarueshëm, pa shtimin e përmirësuesve të shijes, etj.). Ne kombinojmë cilësinë e lartë me vlerën shumë të mirë për para.

Me procese prodhimi të certifikuara dhe një nivel të lartë automatizimi, ne përmbushim kërkesat e larta të industrisë ushqimore dhe nevojat individuale të tregut. Ekipi ynë i teknologëve të ushqimit po zhvillon vazhdimisht dhe individualisht produkte dhe receta për të përmbushur këto kërkesa. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë me telefon ose në vend.

Spice Creations.jpg

Shikoni faqen tonë kryesore www.nubassa.de ndaloni dhe frymëzohuni. Ju mund t'i porositni produktet tona në mënyrë të përshtatshme dhe të sigurt në çdo kohë në dyqanin tonë online B2B.


Fjalë kyçe: erëza mishi | Marinata pa aditivë | Bukë