VAN HEES GmbH


Kurt-van-Hees-Rr. 1
65396 Walluf ,
Tel.: + 49 6123 7080
fax: + 49 6123 708240
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.van-hees.com
përditësuar më: 10.05.2024
Anëtar që nga: 20.09.2014

Për gati 75 vjet, VAN HEES ka prodhuar aditivë me cilësi të lartë, erëza, përzierje erëzash, produkte komoditeti dhe aromë për përpunimin dhe rafinimin e mishit, të cilat përdoren dhe vlerësohen në mënyrë të barabartë në tregti dhe industri.

Kurt van Hees njohu përparësitë e fosfateve ushqimore në përpunimin e mishit në vitet 40. Si pionier në këtë fushë, ai themeloi VAN HEES GmbH në 1947 dhe zhvilloi shumë aditivë me cilësi të njohur dhe të patentuar. Që atëherë, VAN HEES është përqendruar në produkte inovative dhe teknologji të reja.

Biznesi familjar i mesëm sot punëson mbi 400 persona dhe shet produktet dhe zgjidhjet e tij klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.

Sot, produktet VAN HEES janë furnizuar në më shumë se 80 vende në të gjithë botën dhe njohuria në përpunimin e avancuar të mishit u kalohet klientëve nga e gjithë bota përmes kurseve të trajnimit dhe seminareve. Orientimi ndaj klientit, fleksibiliteti dhe besueshmëria e kombinuar me veprim inovativ të përgjegjshëm janë udhëzimet e VAN HEES - Ne e dimë se si.


Fjalët kyçe: erëzat e qebapit | Aditivë cilësorë | Marinatat