RAPS GmbH & Co. KG


_ RAPS GmbH & Co. KG është një prodhuesi kryesor ndërkombëtar i koncepteve të shijes individuale dhe përbërësve funksionalë. Shtatë site prodhimi në Evropë, 12 filiale dhe një rrjet global i partnerëve të shpërndarjes ...

Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

Hydrosol GmbH & Co. KG


_ Ekspertët Hydrosol zhvillimin dhe prodhimin e qepur me porosi të sistemeve stabilizues për produktet e qumështit, akullore dhe desserts, ushqime dhe ushqimet e gatshme dhe mish, sallam dhe produktet e peshkut