Luckfiel dhe njeriu GmbH


Liebigstrasse 2-6
24145 Anije ,
Tel.: 0431 71830
fax: 0431 718322
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 27.03.2014
Anëtar që nga: 13.03.2013

Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

Fjalët kyçe: zorrët | Furnizime të dyqaneve të mishit | Erëza | makineri