RAPS GmbH & Co. KG


Adalbert-Raps-Strasse 1
95326 Kulmbach ,
Tel.: + 49 9221 807-0
fax: + 49 9221 807-6690110
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 01.04.2020
Anëtar që nga: 20.09.2014

RAPS GmbH & Co. KG është një prodhuesi kryesor ndërkombëtar i koncepteve të shijes individuale dhe përbërësve funksionalë. Shtatë site prodhimi në Evropë, 12 filiale dhe një rrjet global i partnerëve të shpërndarjes garantojnë një nivel të lartë të besueshmërisë së ofrimit dhe mbështetjes personale. Standardet më të larta të cilësisë, ekspertiza e kuzhinës dhe përsosmëria teknologjike e kanë dalluar RAPS si një partner të besueshëm për 95 vjet

Fjalët kyçe: erëza | Materiale ndihmëse | te blesh