erë mirë Int. tregtia erëz


_ aroma e mirë është një shitës me pakicë i erëzave ndërkombëtare me një përzgjedhje të gjerë të erëzave, përzierjeve dhe marinadave më të mira për kompanitë në industrinë ushqimore.

Univer Product AG


_ Univer - Mënyra më e mirë për erëza. Për më shumë se 60 vjet ne prodhojmë erëza, sauces dhe dressings nga speca hungareze, domate, qepë, tranguj dhe hudhër që përpunojnë në mënyrë tradicionale, pa shtimin e preservatives.