AVO-Werke August Beisse GmbH


Industria Rruga 7
49191 Belm ,
Tel.: + 49 (0) 5406 / 5080
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.avo.de
përditësuar më: 25.04.2024
Anëtar që nga: 16.10.2012

Kompetenca në shije dhe teknologji
 
Në bimët erëz avo në Belém janë shije të mirë, cilësi të lartë dhe një ndjenjë të mprehtë të zhvillimeve prirje kritereve thelbësore të suksesit të qëndrueshëm të korporatave.

Me rreth 500 punonjës dhe misionet e shumta të huaja avo një nga specialistët kryesore erëz në Evropë. Me një gamë të plotë të erëza, blends erëz, marinades, condiments dhe aditivëve, kompania tradicionale ka për dekada të tëra është njohur si një partner efikas në industrinë ushqimore, Artizanatit dhe tregtinë ushqimore dhe ka vazhduar të rritet. AVO ofron dy shije dhe teknologji zgjidhje të standardizuara dhe të veçanta në prodhimin e produkteve ushqimore

Fjalë kyçe: marinata mishi | Marinata në skarë | Bukë | Melmesat e suxhukut