MEGA Qendra specialist për therrjen dhe hotelieri p.sh.


Schlachthofstrasse 6
70188 Stuttgart ,
Tel.: (0711) 1684 0-
fax: (0711) 1684 125-
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 15.09.2014
Anëtar që nga: 15.09.2014