Hydrosol GmbH & Co. KG


Kurt-Fischer-Strasse 55
22926 Ahrensburg ,
Tel.: 04102 / 202-003
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 22.06.2016
Anëtar që nga: 20.09.2014

Hydrosol GmbH & Co. KG, me qendër në Ahrensburg, është ndër ofruesit e stabilizuesve për ushqim dhe është një nga kompanitë e forta ndërkombëtare të rritjes me degë në të gjithë botën. Ekspertët zhvillojnë dhe prodhojnë sisteme të stabilizimit të bëra sipas porosisë për produktet e qumështit, akulloret dhe ëmbëlsirat, ushqimet e shijshme dhe ushqimet e gatshme, si dhe produktet e mishit, suxhukut dhe peshkut. Me një rrjet ndërkombëtar prej 16 degësh dhe përfaqësues të shumtë të huaj të kualifikuar, kompania përfaqësohet në tregjet kryesore më të rëndësishme në të gjithë botën. Si një filial i Stern-Wywiol Gruppe, i administruar nga pronarët, me një total prej njëmbëdhjetë ndërmarrjesh simotra, Hydrosol përdor sinergji të ndryshme. Kompania ka qasje në njohuritë kolektive të rreth 70 specialistëve të R&D në qendrën e madhe të teknologjisë Ahrensburg me teknologji të gjerë aplikimi. Për më tepër, ekzistojnë lehtësirat e prodhimit të përdorura bashkërisht deri në logjistikën e vetë Grupit. Klientët përfitojnë nga një shkallë e lartë e inovacionit dhe fleksibilitetit. Stern-Wywiol Gruppe është një nga kompanitë e suksesshme ndërkombëtare në botën e "Ushqimit dhe Përbërësve të Ushqimit".

Fjalët kyçe: emulgatorë | Mish | Proshutë | Stabilizuesit | Vegan | Veggie | suxhuk