FOODWIN eK


Shkallët 52
49565 Bramsche ,
Tel.: 01709399933
Kontakt personi: Torsten Winterlich
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.foodwin-beratung.de
përditësuar më: 19.05.2021
Anëtar që nga: 28.04.2021

Partneri juaj kompetent kur bëhet fjalë për teknologjinë dhe deklarimin e sallamit! Pas trajnimit si kasap, punova në punishte të ndryshme dhe në industri. Përfundova me sukses masterin në shkollën teknike të kasapit Heyne në Frankfurt. Më pas bëra një praktikë si ekonomiste biznesi për tregti krahas punës. Nëpërmjet punës sime shumëvjeçare në industrinë e përbërësve ushqimorë, kam zgjeruar vazhdimisht njohuritë e mia. Do të doja t'jua vë në dispozicion këtë njohuri për të mbështetur kompaninë tuaj për të ardhmen.

Fjalë kyçe: deklaratë | Tregti kasapi | LMIV | tregti kasapi | Llogaritja e vlerës ushqyese | teknologji | konsulencë teknologjike | transglutaminaza