Hydrosol GmbH & Co. KG


_ Ekspertët Hydrosol zhvillimin dhe prodhimin e qepur me porosi të sistemeve stabilizues për produktet e qumështit, akullore dhe desserts, ushqime dhe ushqimet e gatshme dhe mish, sallam dhe produktet e peshkut

Fuchs Gewürze


_ Grupi Fuchs ofron një gamë të gjerë të produkteve erëza për prodhimin e p.sh. papërpunuara, të ziera dhe të gatuar suxhuk dhe proshutë gatuar.

Henning Würzer


_ Kompania jonë është themeluar në 1957. Themeluesi Wolfgang Henning kishte për të shkurtuar nga fillimi deri në fund në funksion, kohën e duhanit dhe në të njëjtën kohë për të reduktuar carcinogens që formojnë në një proces duhanit.