Meintrup DWS Laborgeräte GmbH


_ A doni për të përmirësuar cilësinë dhe qëndrueshmëri të produkteve tuaja të mishit? Pastaj pajisjet tona AW-matjes janë vendi i duhur për ju. Duke monitoruar dhe kontrolluar-vlera aw cilësinë e produktit mund të përmirësohet në mënyrë të konsiderueshme, e cila kujton mund të parandalohen.

WERIT Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co. KG


_ Werit Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co.KG u themelua në 1949. Më shumë se 600 punonjës punojnë në nëntë vende në të gjithë Evropën.

Franz Mensch GmbH


_ Higjena dhe veshje mbrojtëse direkt nga prodhuesit. cilësi më të sigurt dhe të përballueshme për më shumë se 40 vjet.

FOSS GmbH


_ Përshkrimi vijon ...

ROTRONIC


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Portal mishit dhe ka për qëllim për informacione të përgjithshme në lidhje me industrinë gjermane të mishit.

hygienemanager24


_ Higjiena duhet të jetë e qartë në zonat tona të specializuara. Çdo tani dhe pastaj, por vjedhës ndonjëherë gabime, të cilat kanë pasoja të rënda, mund të ketë deri në shkatërrimin e jetesës. Pyetjet në lidhje me këtë çështje, unë jam i matur dhe kompetente në dispozicion.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »