Huber Konsultoni Analytics


Thomas Mann rruga 11
59399 Olfen ,
Tel.: 02595 383676
fax: 02595 383677
Kontakt personi: Jürgen Huber
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.fleischer-beratung.de
përditësuar më: 01.12.2016
Anëtar që nga: 10.10.2012

Analiza e lagësht kimike

Shërbimet e reja lejon gjithashtu Butcher vogla dhe të mesme për herë të parë në Gjermani analizën e produkteve të sigurta në objektit vet prodhimit kanë kryer. Kjo është e vërtetë për faza të ndryshme të prodhimit në zinxhirin e procesit. Brenda disa minutave, konsumatori merr rezultatet e analizave të produktit të kim. Përbërësit Ujë, yndyrë, proteina, BEFFE, NaCl dhe fosfat. Këto janë diskutuar menjëherë me klientin dhe dorëzuar në përputhje me sugjerimet e optimization ose korrigjime.

Si metoda celular analiza:

Mostrat janë homogjenizuar nga ne, analizohen dhe rezultatet do të diskutohen në vend direkt me ju. Ju merrni një certifikatë dhe tabelën e të gjitha artikujve të analizuar për secilin rezultat analitike. Ne të diskutuar me ju konformitetin ligjor të rezultateve të analizës dhe çdo potencial që lind për shkak të recetave "të mirë".

teknologji inovative

Metoda bazohet në thyerjes lehta. Atje energjia vibrational nga grupet funksionale të molekulës është në këtë rast detektuar optikisht. 256 gjatesi vale të ndryshme janë emetuar në intervale prej nanometra 3. Çdo gjatësi vale ka një energji të veçantë të lehta. Çdo gjatësi vale emetuar shqyrtuar përputhen energjinë vibrational e grupeve molekulare. Nëse përmbushur valët e energjisë, ata jetojnë jashtë vetvete. Energjia Drita që ka mbetur në këtë bashkim është matur.

NIR (matja afër-infra të kuqe reflectance) kështu do të thotë se sasia e dritës që reflektohet ose mbetet, është matur. matjet 400 janë kryer në procesin e analizës. Numri i përgjithshëm i matjes i jep një hetim të veçantë. ndryshimet në lëndë të parë, scan ndryshuar. Kompjuteri krahason këto hetim të veçantë me ruhen tashmë në skanon kompjuterin. Ajo do të vazhdojë kërkimin derisa ai gjeti 2 përputhen Scans. Pra, secili scan paraqet një parametër. A për këtë arsye ai gjeti përputhen scan, kështu që rasti vlera ruajtur shfaqet, për shembull uji. I tërë procesi merr më pak se 20 sec.

Analiza mikrobiologjike

Klienti gjithashtu duhet të kryhet në mënyrën rreth nesh analiza mikrobiologjike sipas kërkesave ligjore.
Shembuj të analizave mikrobiologjike:
- Mish i drejtë
- salcice para dhe para shërohet
- Heat-trajtohen dhe të gatshëm për të ngrënë ngrënies / enët
- mishi i grirë përgatitjet UNF mishit
- Provimet Post-mortem
- Ujë të pijshëm
- Testet shtupë e sipërfaqeve
 
Kërkesat për çmimet dhe kushtet që përgjigjet atyre!

Fjalët kyçe: analizë | Parametrat kimikë | Deklarata | Mikrobiologjia | Vlerat ushqyese