D. Gath Anlagenbau GmbH


_ D.Gath ynë Anlagenbau GmbH shkon nga konsultime dhe planifikimi për realizimin e një instalim të plotë sipas nevojave specifike të klientëve në ushqim dhe sipërfaqet, ne gjejmë për çdo aplikim zgjidhjen e drejtë.

Depo sterilAir EU


_ Tailor zgjidhje UVC dezinfektimit bazuar në më shumë se 75 vjet përvojë.

VIROBUSTER GmbH


_ Kompania VIROBUSTER® si "Luftentkeimungsspezialist" ka përgjigje të nevojës në rritje për masa efektive kundër në rritje të rreziqeve nga mikroorganizmave. Si një kompani gjermane të mesme, ne kemi funksionuar që nga vitet 35 në treg.

BÄRO GmbH & Co. KG


_ Profili i performancës: Si një nga ofruesit kryesorë evropianë, BÄRO GmbH & Co. KG nga Leichlingen (Rheinland) ka qëndruar për zgjidhje gjithëpërfshirëse gjithëpërfshirëse për higjienën efikase të ajrit që nga viti 1996. Përveç sistemeve me performancë të lartë për dezinfektimin UV-C të furnizimit dhe qarkullimit të ajrit dhe sipërfaqeve, BÄR