BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG


_ Është mirë kur mund të relaksoheni dhe të përqendroheni në atë që është e rëndësishme në biznesin tuaj kryesor - dhe t'ia lini gjithçka tjetër një partneri që është i specializuar në të. Nga proceset individuale deri te të gjitha divizionet e kompanisë, ne marrim përsipër të gjitha detyrat që lidhen me pastrimin industrial...

Karcher Presioni rondele


_ Karcher pastrues presion të lartë dhe pastruesit për industrinë e mishit.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »