WERIT Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co. KG


Kölner Strasse
57610 Altenkirchen ,
Tel.: +49 2681 807 132
fax: +49 2681 807 208
Kontakt personi: Z. Christian Seidel
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 22.09.2014
Anëtar që nga: 24.07.2013

Werit Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co.KG u themelua në 1949. Më shumë se 600 punonjës punojnë në nëntë vende në të gjithë Evropën. Në fushën e magazinimit, kontejnerëve të transportit dhe paletave plastike, Werit mbështet me sukses klientët përmes përvojës shumë vjeçare dhe know-how dhe, përveç një programi të gjerë standard, ofron gjithashtu zgjidhje të klientëve në lidhje me projekte që sjellin produktet në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në destinacionin e dëshiruar.

Fjalët kyçe: pirg & enë foleje | E1 | E2 | E3 | Paleta higjienike EURO H1 | Kuti mishi | Enë plastike | Paleta plastike | Kutitë e pirgjeve | Kontejner transporti