Frontmatec Hygiene GmbH
Në Tigge 60 B + C
59269 Beckum ,
Tel.: + 49 25 21 / 85 07 - 0
fax: + 49 25 21 / 85 07 - 90
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.itec-hygiene.com
përditësuar më: 06.03.2023
Anëtar që nga: 01.07.2013

Frontmatec Hygiene GmbH, me qendër në Beckum, është pjesë e Grupit ndërkombëtar Frontmatec. Kjo zhvillon zgjidhje totale dhe individuale të personalizuara për industrinë ushqimore dhe industri të tjera të ndjeshme ndaj higjienës, si dhe për industrinë e shërbimeve.

ITEC është një markë e fortë e Grupit Frontmatec. ITEC ka qenë një markë ndarjeje për makinat inovative të higjienës dhe zgjidhjet nën markën ombrellë Frontmatec që nga viti 2017. Marka doli nga ITEC GmbH në Beckum, një udhëheqës global i tregut për sistemet e higjienës personale për industrinë ushqimore dhe ndihmat ergonomike të punës.

Portofoli i markës ITEC varion nga sistemet modulare të pastrimit dhe dezinfektimit deri te sistemet e kontrollit të rreptë dhe tubat gjithëpërfshirës të higjienës. Në fushën e higjienës së ushqimit, diapazoni fillon me produkte për pastrimin dhe dezinfektimin e duarve, pastrimin e thembrave, sistemet e pastrimit të thikave dhe platformave dhe shtrihet në pastrimin e sipërfaqeve pa kimikate përmes një tuneli UVC.

Në bashkëpunim me klientin, krijohen koncepte të përgjithshme higjienike individuale dhe të orientuara drejt së ardhmes - nga konsultimi i parë, koncepti i parë dhe prodhimi deri në përfundimin dhe instalimin.


Fjalët kyçe: dezinfektimi i duarve | Higjiena e duarve | Higjena | Flokët e higjienës | Mbajtëse thike | pastroni dhe sterilizoni | Higjiena personale | Sistemet e pastrimit | Varëse rrobash dhe tharëse | lavaman