BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG
Peterhof 1
23560 Lubeck ,
Tel.: + 49 451 / 611 699 0
fax: + 49 451 / 611 699 99
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.birgroup.de
përditësuar më: 06.05.2024
Anëtar që nga: 30.06.2015

Shërbimi është ADN-ja jonë

Është mirë kur mund të relaksoheni dhe të përqendroheni në atë që është e rëndësishme në biznesin tuaj kryesor - dhe t'ia lini gjithçka tjetër një partneri që është i specializuar në të. Nga procesi individual në të gjithë sektorin e kompanisë, ne marrim përsipër të gjitha detyrat që lidhen me pastrimin industrial, menaxhimin e objekteve si dhe personelin dhe shërbimet e sigurisë.

Besoni në ekspertizën dhe përvojën tonë: Në pothuajse 50 vjet, ne jemi zhvilluar nga lideri i tregut për zgjidhje të sofistikuara higjienike në prodhimin e ushqimit në një ofrues shërbimi të plotë për industrinë dhe bizneset e mesme. Ne kemi luajtur një rol vendimtar në formësimin e standardeve të larta për cilësinë, higjienën dhe sigurinë në pastrimin industrial dhe i kemi transferuar ato me sukses në fusha të tjera të aplikimit - nga trajnimi shumëgjuhësh online për stafin tonë deri te auditimet e certifikuara dhe kontrolli i aksesit dixhital.

Haus_Imagebroschuere_ISO300.jpg


Fjalët kyçe: menaxhimi i objektit | Standardet higjienike | Pastrim industrial | Shërbimi i personelit | Siguria e korporatave