Meintrup DWS Laborgeräte GmbH


Siemensstrasse 20
49770 zemra Lake ,
Tel.: + 49 (0) 5962 87290-00
fax: + 49 (0) 5962 87290-01
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.meintrup-dws.de/
përditësuar më: 22.11.2021
Anëtar që nga: 15.08.2016

Ne shpërndarjen e pajisjeve me cilësi të lartë laboratorike për mikrobiologji dhe kërkimit të qelizave në Gjermani, Luksemburg dhe Zvicër. Kjo mund të përdoret gjithashtu në sigurimin e cilësisë në zhvillimin e produkteve, si. Pajisjet e mëposhtme japin një vlerë të shtuar për industrinë e mishit janë:

  • metra aw

Aktiviteti i ujit ka një ndikim të madh në produktet e mishit. Duke monitoruar dhe kontrolluar të me vlerë AW qëndrueshmëri dhe në këtë mënyrë cilësinë e produktit mund të përmirësohet në mënyrë të konsiderueshme.

  • workstations Microaerophilic

Duke ekzaminuar mostrat me workstations tona microaerophilic ju mund të hyni në produktet tuaja mishit Campylobacter dhe organizmat e ngjashme hetuar dhe kështu në rast të një përgjigje infektimi hershme.

  • Kolonienzählgeräte

Automatike numërimit koloni dhe zonat matëse e frenimit brenda kohës më të shkurtër - Kolonienzählgeräte Our ofrojnë kursimet e madhe në kohë dhe të ju tregoni nëse përqindja e baktereve në varg lejuar.

  • Spiralplater

Me tonë të ri Spiralplater WASP prekje Ju nuk rregulloje hollimin tuaja serial në koloni të numëruar në mënyrë individuale, duke rezultuar në kursimin e disa enët Petri. Mostrat janë duke thithur direkt nga gota, shishe ose tubave. Kjo do të thotë fleksibilitet të madh.

 


Fjalët kyçe: stacione pune | Pajisjet matëse të vlerës AW | Sportelet e kolonive | Pajisjet matëse | Mikroaerofilet | Mikrobiologjia | Pllaka spirale | Aktiviteti i ujit