nita Hygiene GmbH


Dortmunder Strasse 19a
57234 Wilnsdorf ,
Tel.: 02739 / 40392-0
fax: 02739 / 40392-99
Kontakt personi: Barry Fulcher
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.nita-hygiene.com
përditësuar më: 30.07.2020
Anëtar që nga: 23.03.2017

Tuaj donatorët inovative zgjidhje për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të ndikojë higjiena në industrinë ushqimore të qëndrueshme pozitive.

Nën moton "Për më shumë pastërti dhe kënaqësi", nita Hygiene GmbH zhvillon zgjidhje higjienike dhe pastrimi për cilësi. dhe siguria në objektet ushqimore. Këto zgjidhje produktesh janë zhvilluar posaçërisht për të lehtësuar punën tuaj të përditshme. Produktet dhe sistemet nita do të vazhdojnë të zhvillohen dhe optimizohen për përdorim në kompaninë tuaj në të ardhmen.


Fjalë kyçe: bravë higjienike