• furnizuesi
  • Higjiena / pastrimi / Laboratory Equipment

Institut Dr. Ziemer


_ Higjena në veprim: Me më shumë se 10 vjet përvojë në konsultime higjienës, ne ju mbështesim në aspektin e higjienës, HACCP, sigurinë e ushqimit, myk dhe dëmtuesve. Në bazë të Rregullores së BE-së dhe standarde DIN. zgjidhje të plotë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. na telefononi në 089 45455160 - është e vlefshme!

Karcher Presioni rondele


_ Karcher pastrues presion të lartë dhe pastruesit për industrinë e mishit.

VA-Therm KG


_ VA-Therm KG prodhon radiator higjienik të qëndrueshëm dhe të lehtë për tu pastruar nga çeliku inox 100%.

D. Gath Anlagenbau GmbH


_ D.Gath ynë Anlagenbau GmbH shkon nga konsultime dhe planifikimi për realizimin e një instalim të plotë sipas nevojave specifike të klientëve në ushqim dhe sipërfaqet, ne gjejmë për çdo aplikim zgjidhjen e drejtë.